Serbian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Romanian Russian Slovenian Spanish Turkish Ukrainian

Fleks folija

Read More

Opis

Fleks folija ili Video flex je termotopiva folija koji se seče na kateru i koristi se za nesilikonski tekstil. Fleks folija se seče sa naličja kao slika u ogledalu i prenosi se zagrevanjem (termo presa). Posle transfera sa flex folije treba ukloniti zaštitnu foliju.


Videoflex PU je materijal bez PVC. Mnogo tanji od standardnog Videoflexa, ali ima njegove karakteristike: visoku otpornos na pranje, lako se seče, uklanja i aplicira.. Pogodan za 100% pamuk, 100% poliester, mešavine poliestera i pamuka i većinu sintetičkih materijala) osim najlona. Poliester podloga.

Bezbednosne mere: Oeko-Tex Standard, Klasa II (proizvod u direktnom kontaktu sa kožom) – u skladu sa standardom Preporučujemo da izvršite test za aplikaciju i pranje.

Videoflex Fashion je materijal pogodan za pamuk 100%, poliester 100%, mešavine pamuka i poliestera i većinu sintetičkih tkanina (osim najlona).
Poliesterska podloga.

Videoflex Extra - Specijalno kreiran za prenošenje na neprilagođene materijale od najlona, kože.., kao što su sportske torbe, kišobrani, sportske jakne...

Videoflex perforirani je materijal bez PVC. Veoma tanak, sa istim karakteristikama kao i Videoflex PU. Perforacija (krug i zvezda) dozvoljavaju da tkanina diše a pri tom dobijate specijalni efekat. Pogodan za 100% pamuk, 100% poliester, mešavine poliestera i pamuka i većinu sintetičkih materijala) osim najlona. Poliester podloga.

Flex_gliter

videoflexgranicnik

Elastic cut je vrsta flex folije. Visoko rastegljivi materijal napravljen za veoma tanku dekoraciju (efekat sitoštampe). Posebno napravljen za elastične materijale (likra, elastin, itd.) Ekološki materijal.

Flex_strech

granicnik

PS Elastic je još jedna vrsta flex folije. Materijal pogodan za pamuk 100%, poliester 100%, mešavine pamuka i poliestera i većinu sintetičkih tkanina (osim najlona). Sadrži lepivu poliestersku podlogu.

ps_electric_3

granicnik

Termoreflex je reflektujući, termotopivi materijal za sečenje na kateru. Sečenje kao slika u ogledalu.

Flex_reflektujuci

granicnik

Karakteristike

Videoflex je materijal koji se seče sa naličja kao slika u ogledalu i prenosi se zagrevanjem (termo presa). Posle transfera ukloniti zaštitnu foliju.

Elastic cut
1. providna blago lepljiva zaštita;
2. providna podloga;
3. termoprenosni film u boji.

granicnik

Aplikacije

Aplikacija: majice, duksevi, kačketi, trenerke...

Instrukcije za aplikaciju Elasti cut
1) Seći obrnuto(u ogledalu) sa pritiskom dovoljnim da iseče podlogu (2) i film (3) ali da ne iseče poslednji zaštitni sloj (1)! Predlažemo da koristite nož za sečenje floka.
2) Uklonite materijal koji vam ne treba (podlogu i film). Sliku nanosite zajedno sa podlogom i zaštitom.
3) Postavite Elasticut na tkaninu sa poliester zaštitom.
4) Zagrejte 15 sek, sačekajte 3-5 sekundi i uklonite podlogu. Podloga i zaštita se skidaju istovremeno. Odmah uklonite eventualne ostatke filma u boji.
5) Kako bi izbegli deformaciju nanete slike, sačekajte najmanje 24 sata pre nego što krenete da rastežete materijal.


Flex

granicnik

Instrukcije za aplikaciju PS Elastic
1) Seći obrnuto (u ogledalu)
2) Ukloniti materijal koji je nepotreban
3) Zagrejati
4) Skidati dok je toplo

Flex_elektrik_kacket

granicnik

Galerija


granicnik


Specifikacija

Videoflex standard Videoflex PU Videoflex Fashion Videoflex perforirani
Temperatura 150°C 150°C 150°C 150°C
Vreme 10-15 sek 10-15 sekundi 10-15 sek 10-15 sek
Pritisak srednji nizak srednji srednji
Pranje do 80°C max 80°C max 30°C max 50°C max
Širina rolne 1,50m; dok je dužina 30m 0,50 i 1,50m; dok je dužina 25m 0,50 i 1,50m; dok je dužina 25m 0,50 i 1,50m; dok je dužina 25m
Boje Bela, Crna, Rojal Plava, Teget, Crvena, Žuta, Zelena, Narandžasta, Fuksia, Svetlo Plava, Braon, Zlatna, Srebrna, Burgundi, Ljubičasta bela, crna, rojal plava, marinsko plava, crvena, žuta, zelena, oranž, pink, svetlo plava, braon, zlatna, srebrna, burgundi, violet, staro zlato providna, gliter providna, biserno, boja peska, sjajno crna\ bela, crna, rojal plava, crvena
Napomene Fluo boje: Fuksia, Rojal Plava, Žuta, Narandžasta, Zelena     Perforacije: krug (standardno), zvezda (po zahtevu – minimalna količina 4 rolne ili 150m2 – važi za svaku boju

Elastic cut PS Elastic Thermoreflex
Temperatura 160°C 155°C 150°C
Vreme 15 sek 15 sekundi 15 sekundi
Pritisak srednji minimalan nizak
Pranje do 50°C max 50°C max 30°C max
Širina rolne 0,50 i 1,50m; dok je dužina 25m 0,50 i 1,50m; dok je dužina 25m 1.00m; dok je dužina 25m
Boje bela, crna, rojal plava, mornarsko plava, crvena, žuta, zelena plava, lime, maslinasto zelena, oranž, pink, ljubičasta, crvena, žuta srebrna
Napomene